Waarom Royal Event Security?

Het is de taak van onze organisatie om de veiligheid van uw personeel en bezoekers te garanderen en ervoor te zorgen dat inbreuken op de veiligheidsmaatregelen worden voorkomen. Als organisatie hechten we daarom veel waarde aan een goede relatie met u als opdrachtgever. Vertrouwen is hierbij het sleutelwoord. Om zo’n relatie op te bouwen is het essentieel dat beide partijen elkaar kennen en daarom stellen wij ons graag voor.

 1. Royal Event Security levert hoogwaardige beveiligingsdiensten afgestemd op de wensen en behoeften van de opdrachtgever

  Wij leveren kwalitatief uitstekende dienstverlening zowel op langdurige opdrachten en op ad hoc basis. Kwaliteitsbewaking is bij ons een continue proces. Dit doen we op regelmatige wijze door behoeften en wensen bij onze huidige opdrachtgevers en potentiële opdrachtgevers te inventariseren. Hier gaan wij serieus mee om.

  De kwaliteitsverbetering is onze verantwoordelijkheid, maar wij kunnen niet zonder de input van onze opdrachtgevers.

 2. Royal Event Security is een solide partner in evenementenbeveiliging

  We focussen ons op een duurzame relatie met onze opdrachtgevers. Onze medewerkers worden geselecteerd per opdracht op basis van de wensen en verwachting van u als opdrachtgever op gebied van persoonlijkheid, uitstraling, waarden en normen. Wij staan voor onze medewerkers in en hun welzijn is voor ons van vitaal belang.

 3. Wij denken mee en leveren vernieuwde beveiligingsoplossingen waarbij kostenbesparing en efficiëntie voor de opdrachtgever voorop staat

  Royal Event Security vindt het belangrijk om mee te gaan met (technologische) ontwikkelingen op gebied van beveiliging. Daarom denken we mee in alternatieve, innovatieve beveiligingsoplossingen, waarbij kostenbesparing en efficiëntie voor de (potentiële) opdrachtgevers voorop staat.

 4. Bij ons staan Prijs en Kwaliteit prima in verhouding tot elkaar

  Door regelmatig contact, de zekerheid dat gemaakte afspraken zullen worden nagekomen en de garantie dat een goede prijs / kwaliteitsverhouding nu en in de toekomst gewaarborgd is, streeft Royal Event Security naar een relatie op basis van wederzijds vertrouwen, eerlijkheid en respect.

 5. Flexibiliteit

  We kunnen snel personeel leveren en aanvullende dienstverlening verzorgen.

 6. 24uur per dag 365 dagen per jaar bereikbaar

  Met korte communicatielijnen en vaste contactpersonen zodat u altijd uw vertrouwde contactpersoon aan de telefoon of op bezoek krijgt.